• .

  .

 • .

  .

 • .

  .

Indspil en sang

Med et privat event i et af vores musikstudier er I sikret en sjov og underholdende oplevelse, der styrker sammenholdet. Indspil en sang i professionelle omgivelser i København, Aarhus, Aalborg, Randers, Vejle eller Svendborg. Vi kan også komme ud til jer med vores mobile setup.

Vores standardpakke er et 60-minutters arrangement, der inkluderer 45 minutters indspilning og 15 minutters mixing og gennemlytning. Vi leverer den færdige sang som på mp3-fil på mail.

En professionel vokalproducer guider jer gennem indspilningen og får det bedste frem i jeres stemmer. Vi stiller naturligvis ikke krav til, at I synger godt – og hvis I gør, er det jo kun en fordel!

Polterabender, fødselsdage og loger

En cd-indspilning hos os er en oplagt idé til polterabender, fødselsdage og loger eller for enkeltpersoner, der vil udfordre sig selv i professionelle rammer.

Vi kan skaffe de fleste sange og bidrager også gerne med forslag til gode sangvalg til formålet. Vores mål er altid at skabe en underholdende og mindeværdig oplevelse, der får lattermusklerne i gang og styrker sammenholdet.

Priser – hos os

Indspil en sang i ét af vores musikstudier. Varighed: 60 minutter. Maks. 20 deltagere.

Pris: 1.400 kr.

Merpris: Pr. ekstra deltager: 50 kr. – Musikvideo: 2.000 kr.
Pris for enkeltpersoner (1-2 deltagere): 1.050 kr.
Alle priser er inkl. moms.

Priser – hos jer

Indspil en sang i jeres egne omgivelser. Varighed: 60 minutter. Maks. 20 deltagere.

Pris: 2.800 kr.

Merpris: Pr. ekstra deltager: 50 kr. – Musikvideo: 2.800 kr.
Vi kører ud fra København og Randers. Der er 1 times transporttid inkluderet i prisen.
Alle priser er inkl. moms.

Indspil en sang
 • "Jeg/vi vil meget gerne sige tak for en super positiv oplevelse i lørdags. Vi havde fornøjelsen af jeres producer Dani og han var simpelthen FANTASTISK. Hele selskabet var meget imponeret over hans indlevelse og tilstedeværelse.”
 • "Pigerne (og os) har fået en uforglemmelig oplevelse - takket været din ekspertise, venlighed og professionalisme 🙂 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender.”
  Indspil en sang
  Katalin Christensen
 • "Vi takker mange gange for arrangementet igår - det var yderst vellykket, og jeg er ikke i tvivl om at du var på overarbejde! Sangen blev efterfølgende spillet på diverse natklubber på vores tur... :)"
  Indspil en sang
  Kenneth Krog Madsen

HVEM ER VI?

Vores musikstudier drives af professionelle musikproducere og sangskrivere, der til daglig producerer for både upcoming og etablerede kunstnere i ind- og udland.

Vi har mange års erfaring i at coache både trænede og utrænede sangere og har en lang række udgivelser på cv’et.

Indspilensang.dk er en del af Lydstudiet, der også tilbyder mange andre ydelser inden for indspilning og musikproduktion.
indspil en sang

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.
Udfyld kontaktformularen til højre med din besked, og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig!

KøbenhavnAarhusAalborgRandersVejleSvendborg