• .

  .

 • .

  .

 • .

  .

Firmaevent

Med et firmaevent i et af vores musikstudier er I sikret en sjov og underholdende oplevelse, der styrker sammenholdet. Indspil en sang i professionelle rammer i København, Aarhus, Aalborg, Randers, Vejle eller Svendborg. Vi kan også komme ud til jer med vores mobile setup. Vi kører ud i hele Danmark.

Vores standardpakke er en 2-timers cd-indspilning, men vi tilbyder firmaevents i alle størrelser og skræddersyr gerne eventet efter jeres ønsker og behov. I vil både blive udfordret og holdt i hånden, så alle får en god oplevelse ved mikrofonen.

Over 100 virksomheder og offentlige institutioner har lagt vejen forbi vores studier i forbindelse med teamwork, konferencer, julefrokoster og firmafester – heriblandt TDC, Novo Nordisk, Saxo Bank, Helsingør Kommune og Udenrigsministeriet.

Forevig oplevelsen

Ønsker I at styrke sangoplevelsen, kan I tilvælge en professionel vokalcoach, der får det maksimale ud af jeres stemmer. Et andet populært tilvalg er at få filmet og klippet eventet sammen til en musikvideo, der foreviger jeres udfoldelser i studiet.

Et firmaevent hos os har altid oplevelsen i centrum, og vi garanterer en underholdende og grænseoverskridende oplevelse, som vil få lattermusklerne til at dirre.

Priser – hos os

Indspil en sang i ét af vores musikstudier. Varighed: 2 timer.

Pris: 5.000 kr.

Merpris: Vokalcoach: 2.800 kr. – Musikvideo: 3.200 kr.
Alle priser er ekskl. moms.

Priser – hos jer

Indspil en sang i jeres egne omgivelser. Varighed: 2 timer.

Pris: 7.000 kr.

Merpris: Vokalcoach: 3.500 kr. – Musikvideo: 4.000 kr. Merpris kan forekomme ved længere transport. Vi kører fra København og Randers. Alle priser er ekskl. moms.

 • Tusind, tusind tak for et helt genialt arrangement. Vi havde det så utrolig sjovt - alle sammen - et virkelig godt bidrag til fællesskabsfølelsen, og så fik vi set helt nye sider af vores kollegaer. Tusind tak til produceren og den helt fantastiske sangcoach for deres smittende energi.
  DPA piper
  Lone Wandahl
  DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
 • Tak for en fin fredag eftermiddag! Jeg har netop afsendt lydfilen til mine kollegaer og min indbakke fyldes nu af både fryd og flovhed (de synes at det lyder godt).
  Helsingoer Kommune
  Pernille Madsen
  Helsingør kommune
 • "Tak for en fantastisk oplevelse i jeres studie. Der har kun været super positive tilbagemeldinger - og det fremgår tydeligt af videoen, at folk hyggede sig. Resultatet er perfekt!"  
  leo-pharma
  Mette Pedersen
  Leo Pharma

HVEM ER VI?

Vores musikstudier drives af professionelle musikproducere og sangskrivere, der til daglig producerer for både upcoming og etablerede kunstnere i ind- og udland.

Vi har mange års erfaring i at coache både trænede og utrænede sangere og har en lang række udgivelser på cv’et.

Indspilensang.dk er en del af Lydstudiet, der også tilbyder mange andre ydelser inden for indspilning og musikproduktion.
firmaevent

Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i vores FAQ, så tøv aldrig med at kontakte os. Vi finder en måde at hjælpe dig med dit firmaevent. Udfyld kontaktformularen med din besked, og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

KøbenhavnAarhusAalborgRandersVejleSvendborg