Firmaevent

Med et firmaevent i et af vores musikstudier er I sikret en sjov og underholdende oplevelse, der styrker sammenholdet. Indspil en sang i professionelle rammer i København, Aarhus, Aalborg, Randers eller Vejle. Vi kan også komme ud til jer med vores mobile setup. Vi kører ud i hele Danmark.

Vores standardarrangement dækker over 2 timers indspilning af sang, men vi tilbyder firmaevents i alle størrelser og skræddersyr gerne eventet efter jeres ønsker og behov. I vil både blive udfordret og holdt i hånden, så alle får en god oplevelse ved mikrofonen.

Over 100 virksomheder og offentlige institutioner har lagt vejen forbi vores studier i forbindelse med teamwork, konferencer, julefrokoster og firmafester – heriblandt TDC, Novo Nordisk, Saxo Bank, Helsingør Kommune og Udenrigsministeriet.

Forevig oplevelsen

Ønsker I at styrke sangoplevelsen, kan I tilvælge en professionel vokalcoach, der får det maksimale ud af jeres stemmer. Et andet populært tilvalg er at få filmet og klippet eventet sammen til en musikvideo, der foreviger jeres udfoldelser i studiet.

Et firmaevent hos os har altid oplevelsen i centrum, og vi garanterer en underholdende og grænseoverskridende oplevelse, som vil få lattermusklerne til at dirre.

Priser – hos os

Indspil en sang i ét af vores musikstudier. Varighed: 2 timer.

Prisen dækker op til 30 personer.

Pris: 5.000 kr.

Merpris: Pr. ekstra person: 100 kr.

Tilvalg: Vokalcoach: 3.000 kr. – Musikvideo: 4.000 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Priser – hos jer

Indspil en sang på jeres egen location. Varighed: 2 timer.

Prisen dækker op til 30 personer.

Pris: 7.000 kr.

Merpris: Pr. ekstra person: 100 kr.

Tilvalg: Vokalcoach: 3.500 kr. – Musikvideo: 5.000 kr.

Vi kører ud fra København og Randers. Alle priser er ekskl. moms.

Hvem er vi?

Vores musikstudier drives af professionelle musikproducere og sangskrivere, der til daglig producerer for både upcoming og etablerede kunstnere i ind- og udland.

Vi har mange års erfaring i at coache både trænede og utrænede sangere og har en lang række udgivelser på cv’et.

Indspilensang.dk er en del af Lydstudiet, der også tilbyder mange andre ydelser inden for indspilning og musikproduktion


Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen til højre med din besked, og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!