FAQ

Hvor meget kan man nå til et event?

Ved et privat event bliver I som minimum ført grundigt igennem en indspilningsproces med flere optagelser, hvor de bedste klippes sammen. Man optager som udgangspunkt en enkelt sang. Det tager ca. 40 minutter at indspille. Herefter bruger produceren 10 minutter på at redigere det indspillede materiale, inden I hører det færdige resultat. De indspillede vokaler “finpudses” også i denne fase – hvis nødvendigt! Alle har mulighed for at komme til mikrofonerne – dog altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker. Under hele seancen er der mulighed for at nyde medbragte forfriskninger i studiets sofaområde.

Ovenstående forløb kan tilpasses og ændres efter behov – ved større events går vi typisk mere i detaljer med kor- og solistindspilning. Hvis man f.eks. har skrevet sin egen tekst eller er en stor gruppe, så vil et event vare minimum 1,5 time.

Hvilke sange kan man vælge?

Vi kan skaffe de fleste sange -både udenlandske og danske hits. Vi hjælper også gerne med ideer til sangvalg - og har typisk forslag, som vi ved fungerer godt til formålet. Vi skal have sangvalget senest et par dage inden selve arrangementet, så vi kan forberede os grundigt.

Har I forslag til sangvalg?

10 gode sange på dansk til polterabender:


Brdr. Olsen – Smuk Som Et Stjerneskud

Thomas Helmig & Sanne Salomonsen – Den Jeg Elsker

Lars Lilholt – Kald Det Kærlighed

Poul Krebs – Sådan Nogen Som Os

Jacob Haugaard – Hammer Hammer Fedt

Trine Dyrholm – Danse I Måneskin

Thomas Helmig – Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På

Laban – Hvor Skal Vi Sove I Nat

Birthe Kjær – Vi Maler Byen Rød

Rasmus Seebach – Øde Ø

10 gode sange på engelsk til polterabender:


Spice Girls – Wannabe

Aqua – Barbie Girl

Britney Spears – Baby One More Time eller Oops I Did It Again

Backstreet Boys – I Want It That Way eller As Long As You Love Me

ABBA – Waterloo

Jon – Right Here Next To You

Tom Jones – Sexbomb

Madonna – Like A Virgin

Grease – You’re The One That I Want

Ben E. King – Stand By Me

10 sange der er gode til events, hvor flere deltagere skal synge solostykker (f.eks. firmaevents):


Afrika

We Are The World

Re-Sepp-TenDrengene fra Angora – De Skal’ Ha’ Baghjul eller Jul I Angora

Last Christmas

Do They Know It’s Christmas

Sexchikane

Hvor Skal Vi Sove i Nat

Sig Du Kan Li’ Mig

Vimmersvej

Hvad er jeres åbningstider?

Vi har fleksible åbningstider og næsten alt kan lade sig gøre efter aftale. I kan sagtens optage både aftener og i weekenden. Dog er vores standard åbningstid kl. 10-18 og ved ydertidspunkter vil der blive pålagt et tillæg, hvilket I altid vil blive gjort opmærksomme på, inden I booker eventet.

Hvor hurtig leveres vores sang?

I får naturligvis jeres færdige sang at høre, inden I går fra studiet. I modtager med det samme en mp3 på mail med det færdige resultat.

Må vi skrive vores egen tekst til en original sang?

Ja. I er meget velkomne til at skrive jeres egen tekst på forhånd. Husk dog at gøre os opmærksom på dette på forhånd, så vi kan sikre os, at vi har en instrumental af den pågældende sang (uden kor på). I skal også være opmærksomme på, at det påkræves, at I booker min. 1,5 times event. Jeres nye tekst kan ikke skrives i studiet og det er vigtigt, at I har øvet teksten på forhånd, så alle deltagere er med på, hvordan den går, og hvem der synger hvad. Derudover er det også vigtigt, at I medbringer den selvskrevne tekst i printet form på dagen eller sender den til os et par dage forinden.

Hvis I f.eks. tilføjer et ekstra omkvæd eller vil have fjernet et stykke i sangen, kan vi sagtens gøre dette i instrumentalen. Husk blot at gøre os opmærksom på dette på forhånd.

Kan I genproducere en kendt sang?

Ja. Hvis du mangler en instrumental eller karaokeudgave af en kendt sang, som du f.eks. vil lave en coverudgave af, kan vi hjælpe dig! Vi leverer en professionel genskabning af originalen inden for 7-10 hverdage. Priser fra 2.000 kr.

Kan man købe et gavekort til jeres ydelser?

Ja. En indspilning hos os er en god gaveidé til eksempelvis fødselsdage, jul og konfirmation m.v. Når du bestiller et gavekort, modtager du inden for 24 timer et værdibevis til den pågældende ydelse. Gavekortet kan indløses indtil to år efter udstedelsesdatoen og kan ikke refunderes.