Hvor meget kan man nå til et event?

Ved et privat event bliver I som minimum ført grundigt igennem en indspilningsproces med flere optagelser, hvor de bedste klippes sammen. Man optager som udgangspunkt en enkelt sang. Det tager ca. 45 minutter at indspille. Herefter bruger produceren 15 minutter på at redigere det indspillede materiale og brænde en cd med jeres sang. Derudover “finpudses” materialet i denne fase – hvis nødvendigt! Alle har mulighed for at komme til mikrofonerne – dog ud fra jeres egne ønsker. Under hele sceancen er der mulighed for at nyde medbragte forfriskninger i studiets sofaområde.
Ovenstående forløb kan både komprimeres og forlænges – ved større events går vi typisk mere i detaljer med kor- og solistindspilning.

Hvilke sange kan man vælge?

Vi kan skaffe de fleste sange -både udenlandske og danske hits. Vi hjælper også gerne med ideer til sangvalg. Vi skal have sangvalget senest et par dage inden selve arrangementet, så vi kan forberede os grundigt.

Har i forslag til sangvalg?

10 gode sange på dansk til polterabender:
Den Jeg Elsker
Danse I Måneskin
De Første Kærester På Månen
Smuk Som et Stjerneskud
Regndans
En Dag Tilbage
Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord
Vimmersvej
Det Mig Der Står Herude Og Banker På
Hjertet Ser

10 gode sange på engelsk til polterabender:
Baby One More Time
I Want It That Way
Quit Playing Games With Me Heart
Waterloo
Roxanne
Right Here Next To You
Sexbomb
Like A Prayer
Never Gonna Give You Up
Sleeping My Day Away

10 gode sange, hvor flere deltagere synger solostykker:
Afrika
We Are The World
Re-Sepp-Ten
Last Christmas
Sexchikane
Hvor Skal Vi Sove i Nat
Sig Du Kan Li’ Mig
Tænder På dig
Spændt Op Til Lir
Vimmersvej

Hvad er jeres åbningstider?

Vi har meget fleksible åbningstider, og næsten alt kan lade sig gøre efter aftale. I kan sagtens optage både aftener og i weekenden. Fra kl. 19.00 vil der blive pålagt et aftentillæg på 300 kr.

Kan man købe ekstra indspilningstid på dagen?

Ja. Hvis I føler, at I har brug for mere tid bag mikrofonen, så kan i på dagen tilkøbe ekstra indspilningstid for 250 kr. pr. ekstra kvarter. Det er dog en rigtig god idé på forhånd, at gøre os opmærksom på, at I muligvis vil gøre brug af dette. Så kan vi nemlig indlægge luft i kalenderen, så der ikke er planlagt andre indspilninger umiddelbart efter.

Hvor hurtigt leveres vores sang?

I får naturligvis jeres førdige sang at høre, inden I går fra studiet. I modtager en cd i hånden med det samme samt en mp3 på jeres mail.

Hvor mange cd´er får man?

Efter endt indspilning modtager I én cd med jeres færdige sang. I modtager også en mp3 på e-mail og kan derfor let brænde flere cd´er efterfølgende. Ønsker I ekstra cd´er med hjem på dagen, er prisen 50 kr. per cd.

Får man tilsendt den færdige sang som mp3?

Ja. Efter endt indspilning modtager I én cd med jeres færdige sang samt en mp3 på e-mail.

Må vi skrive vores egen tekst til en original sang?

Ja. I er meget velkomne til at skrive jeres egen tekst på forhånd. Det kan dog ikke gøres i studiet, og det er vigtigt, at I har øvet teksten på forhånd, så alle deltagere er med på, hvordan den går. Derudover er det også vigtigt, at I medbringer den selvskrevne tekst i printet form på dagen eller sender den til os et par dage forinden.

Hvis I f.eks. tilføjer et ekstra omkvæd eller vil have fjernet et stykke i sangen, kan vi sagtens gøre dette i instrumentalen. Husk blot at gøre os opmærksom på dette på forhånd.

Kan i genproducere en kendt sang?

Ja. Hvis du mangler en instrumental eller karaokeudgave af en kendt sang, som du f.eks. vil lave en coverudgave af, kan vi hjælpe dig! Vi leverer en professionel genskabning af originalen inden for 5-10 arbejdsdage. Priser fra 1.500 kr.

Kan man købe gavekort til jeres ydelser?

Ja. En indspilning hos os er en god gaveidé til eksempelvis fødselsdage, jul og konfirmation m.v. Når du bestiller et gavekort, modtager du inden for 24 timer et værdibevis til den pågældende ydelse. Gavekortet kan indløses indtil to år efter udstedelsesdatoen og kan ikke refunderes.